Publicatie op Bolderberg.be

De reporter van Bolcrberg.be schreef : 

Zondag namiddag 15.00u, ondergetekende aanwezig op de 2de speeldag (nog 4 te gaan) van het komisch en hylarisch stuk “mijn vrouw heet Maurice”.

Onze Witte zaal was zoals vanouds weer goed gevuld en door het zaalpersoneel werden we goed ontvangen. We werden naar de voorbehouden plaatsen geleid, en wanneer we dorst hadden of zin in een stuk vlaai werden we op onze wenken onmiddelijk bediend. Proficiat aan voorzitster Veronicque Debondt en secretaris Roger Philtjens en de andere bestuursleden en decorbouwers, helpers en technici voor en achter de schermen. Zelfs de kerk en de Savarin waren goed te zien vanuit de kamer waarin alles zich afspeelde…. Goed gedaan decorbouwers.

Marc Raymakers, Marion Bus, Nathalie De Regge, Nikos Dermentzoglou, Kris Caubergs, Jos Massonnet en Veronicque Debondt smeten zich voor 150 % in hun rol en bezorgden het publiek menige lachsalvo’s….

Het komisch stuk gaat over het koppel Frank en Marion die al enkele jaren naast elkaar doorleven. De rest van het verhaal ga je best zelf bekijken en luisteren en lachen. Uit het leven gegrepen…. Als je dit nog wil beleven moet je een telefoontje doen naar de secretaris. Zie ander artikel hier op de website verderop.

Link naar Bolderberg.be

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.