Toneelfeest 2019

Toneelfeest 2019

Afgelopen vrijdag werd iedere medewerker van Klein Teater Bolderberg uitgenodigd voor het jaarlijkse toneelfeest.  Dit om het seizoen van 2018-2019 af te sluiten met een gezellig etentje en avondprogramma.  

Na de heerlijke maaltijd was het tijd voor de Quiz die Wim en Jim knap hadden uitgedokterd.  Voor we het goed wisten waren we al uit de startblokken.  Iedere ploeg kwam om beurt aan bod voor een kennis-, doe-, spelling- of gok-vraag.  

De winnende ploeg plaatste zowaar een Griekse vreugdedans om zo de dansvloer warm te maken.  

Veel plezier, veel amusement en veel vrienden bij elkaar.

Dank aan iedere medewerker voor een prachtig seizoen !

Wij hopen ook volgend seizoen bij 50 jaar bestaan op jullie te mogen rekenen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.