Start nieuw seizoen.

Wat gaat het worden ???

Ook na negenveertig jaar zijn de leden, spelers en medewerkers het nog niet moe. Er wordt met man en macht gewerkt aan het komende “Jubileum-seizoen”.

De aanvraag om als toneelvereniging erkend te worden als “Koninklijk” is naar de kabinetschef van onze Vorst verstuurd.  Die titel krijg je pas indien je kan aantonen dat je als vereniging minstens vijftig jaar lang bestaat en iets voor het volk hebt kunnen betekenen.  Exact hetgeen Klein Teater Bolderberg altijd beoogd heeft.  Voor ons volk iets brengen waar men in gezellig samenzijn van kan genieten.  Zonder de titel van het stuk al te verklappen kunnen we al meegeven dat we voor dit jubileumjaar een grote cast van spelers hebben kunnen optrommelen die weer het beste van zichzelf zullen geven.  Het stuk zelf gaat over de dochter van een notaris waar een “goede” partner voor moet worden gevonden. Zelf ziet zij het niet zo zitten en probeert dan ook haar uiterste best te doen om het opgezette spel te doen mislukken.  Veel obstakels en misverstanden voor haast ieder personage. Als dit maar goed komt…

Alle voorstelling zullen plaatsvinden in de Witte Zaal van Bolderberg. Binnenkort meer info…


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.