Terug uit de startblokken

Het heeft voor ons allemaal veel te lang geduurd maar eind september vliegen we opnieuw uit de startblokken.  De repetities voor het vorig seizoen niet gespeelde stuk “Verloren Dromen” gaan opnieuw van start.

Intussen is Karin De Greeve ( KHOG) onze ploeg komen versterken om de rol van “vuil Marie” over te nemen van de ziek gevallen Georgette Schepers.  De rest van de ploeg neemt ook hun positie in en de regie blijft in handen van Els Moons.

Net als zovele theatergezelschappen hebben we ons publiek hard gemist.  Net op het moment dat we de ‘Koninklijke’ titel mochten ontvangen voor onze vijftigjarige onafgebroken inzet voor de gemeenschap brak die ellende van de pandemie uit.  We maken ons dus klaar om er dit seizoen een feestseizoen van te maken. 

Hou onze website en Facebook  zeker in de gaten.  Zodra we weten hoeveel volk we mogen toelaten op de opvoeringen horen jullie er meteen over.  Tijdig reserveren zal de boodschap zijn.

Tot binnenkort !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.