Seizoen 2022

Verloren Dromen

Klein Teater Bolderberg brengt dit seizoen het toneelstuk van auteur Peter Opstaele handelt over een bouwproject dat verhinderd wordt doordat een oude dame halsstarrig weigert te verhuizen. In regie van Els Moons.

Op een interessant perceel bouwgrond, staat een ellendig , smerig krot. De bulldozer ertegen en de projectontwikkelaar kan starten…. Poepsimpel is dat toch…… Maar dat is echter buiten Vule Marie, een oud vrouwtje dat halsstarrig in haar krotje aan de rand van de maatschappij leeft en woont en maar niet wil wijken ondanks de verwoede pogingen van de bouwpromotoren die jacht maken op haar huisje! Een ferme streep door hun rekening, want het bouwproject zit op de lange baan.

Na een slopende onteigeningsprocedure slaagt men er uiteindelijk in om haar te verdrijven. Maar voor het zover is, vloeit er nog heel veel water naar de zee…… Een waar gebeurd verhaal uit het echte leven gegrepen met veel lachwekkende en emotionele momenten.

KTB_affiche_2022

Bij het kopen van tickets online komt u op het verkoopsysteem van ticketgang.  U kiest de datum van de voorstelling en bevestigd. Daarna vult u het aantal tickets nodig in die u wil boeken.  Na bevestiging kan u kiezen voor de best beschikbare plaatsen ( hierbij kiest het systeem de best aansluitende plaatsen) of u kan zelf de plaatsen kiezen.  U krijgt dan onderstaand plan te zien.

Het plan wordt meteen na een bestelling aangepast en u ontvangt per email de bevestiging van uw bestelde tickets.  Per voorstellingsdatum is er dus een apart plan.  ( Onderstaand plan is enkel als voorbeeld.)

U kan kiezen via de stoelnummers in het groen aangegeven.  De achtergrond laat enkel zien welke tafels en stoelen er voorzien zijn in het totale zaalplan.