Tickets bestellen

Je wil tickets online bestellen. Hoe doe je dat ?

Klein Teater heeft er voor gekozen om de tickets voor de voorstelling via Ticketgang aan te bieden. Dit online systeem is gebruiksvriendelijk en je kan online je plaatsen in de zaal kiezen.

We raden je aan om een klanten-account aan te maken op het ticketsysteem.  Zo kan je steeds je tickets zelf raadplegen en downloaden en beheren.

Hieronder geven we je stap per stap weer wat je te zien krijgt en hoe je jouw reservatie kan maken. 

Via deze LINK kom je rechtstreeks op de verkooppagina van onze voorstellingen. Lees gerust hier eerst verder hoe het daarna verloopt.

Beginscherm Ticketgang
Kies je datum en " Bevestig"
Kies aantal kaarten per tarief en 'Bevestig'
Zelf uw plaatsen kiezen ? Klik 'Bevestig'
Klik de stoelen aan die je wil reserveren ?
Om de tickets van uw plaatsen te reserveren "Bevestig'.

Om online tickets te kunnen bestellen vraagt dit systeem om enkele gegevens in te vullen. Voornaam, Familienaam, Email-adres en Telefoon of Gsm.  Zonder deze gegevens kunnen de tickets niet geboekt worden.  

Indien u niet over een Email-adres beschikt mag u het algemeen email-adres van Klein Teater gebruiken.  klein.teaterbolderberg@gmail.com .  Uw tickets worden dan geboekt onder uw naam en zullen op de algemene reservatielijst van de gekozen datum verschijnen.  Afrekenen online dient u natuurlijk wel te doen om uw reservatie te bevestigen. De avond van de voorstelling vermeld u aan de kassa uw naam waarmee u gereserveerd heeft.

Als je een account hebt inloggen en anders best klikken op 'Ik heb nog geen account...
Vul je gegevens in en ga akkoord met Algemene Voorwaarden. Bevestig
Bestelling afronden via 'Online betalen'
Kies het betaalsysteem van uw voorkeur.